امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق استیو جابز

دانلود تحقیق استیو  جابز دسته: مدیریت
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 37 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19

استیو جابز شرکت اپل تاسیس اپل اخراج جابز از اپل

قیمت فایل فقط 9,750 تومان

خرید

مقدمه:

حتما "استیو پائول جابز"، (Steven Paul Jobs) بنیانگذار و رئیس کنونی شرکت رایانه‌ای اَپِل و یکی از چهره‌های پیشرو در صنعت رایانه را می شناسید. او که بیشتر فناوری نوین گوشی موبایل آی‌فون و تکنولوژی منحصر بفرد آی‌پاد او اخیرا بر سر زبانهاست، امسال توانست عنوان موفق ترین مدیر در عرصه فناوری را به خود اختصاص دهد. ضمن اینکه نام جابز در کتاب رکوردهای گینس به عنوان مدیری که کمترین عایدی سالانه را دارد ثبت شده است.

اما اگر از تمام افتخارات این مرد که بگذریم ساده لباس پوشیدن و اهل ژست و پایبند مد نبودن اوست. این مسئله در نحوه لباس پوشیدن او از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ کاملا مشخص است. همانطور که در تصویر می بینید استیو معمولا یک پیراهن یقه اسکی مشکی آستین بلند St.Croix ٬ شلوار جین آبی Levi’s 501 و کفش کتانی Balance 991 می پوشد که در طی 12 سال رعایت کرده تا این تیپ را تغییر ندهد بطوریکه در بیوگرافی و داستان زندگی استیو جابز آمده است که "مرد ۵۲ ساله‌ای که هنوز علاقه دارد جین به پا کند، بلوز یقه‌ اسکی مشکی بر تن کند و با کفش ورزشی در جلسات و کنفرانس‌های مهم ظاهر شود." خب لابد با این تیپ بد جوری اخت شده یا اینکه این مسئله هم یکی دیگر از رکوردهای اوست که بعدها به اسرارش پی خواهید برد.

استیو جابز پیشگام در استراتژی کارآفرینی

برنامه‌ریزی استراتژیک ،تلفیقی از علم و هنر و در رأس مسئولیت‌های مدیریت عالی هر سازمان قرار دارد، بــــــه‌گونه‌ای که بدون آن اداره یک سازمان به نحو مطلوب و منطقی در شرایط رقابتی میسر نیست. در این مقوله، مدیر ارشد سازمان به مثابه‌ی ناخدای کشتی می‌ماند که نقش اصلی هدایت کشتی در دریای بعضاً متلاطم را به سرمنزل مقصود برعهده دارد. اگر تشبیه سازمان بدون مدیر ارشد به کشتی بدون ناخدا را بپذیریم، نقش و اهمیت مدیر ارشد سازمان بسیار پررنگ‌تر جلوه خواهد کرد.

ناخدای کشتی باتوجه به توانایی‌های پرسنل خود و امکانات موجود در کشتی، همچنین تجزیه‌وتحلیل شرایط بیرون کشتی و پیش‌بینی شرایط آتی، بهترین مسیر، سرعت و جهت مناسب در مقاطع مختلف زمانی را انتخاب می‌کند. ناخدا در شرایط بحرانی با استفاده از خلاقیت خود، ابتکار عمل را در دست گرفته و از کشتی و سرنشینان خود محافظت می‌نماید. امروز همگان استیو جابز را به‌عنوان استراتژیست، کارآفرین، مخترع و بنیانگذار شرکت رایانه‌ای اپل و از پیشگامان صنعت IT می‌شناسند. وی سالها با حقوق یک دلار در سال برای اپل کار می‌کرد و این باعث شده بود که نام او به‌عنوان «کم حقوق‌ترین مدیر ارشد» در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شود. باوجود اینکه حقوق او در اپل به شکل رسمی همان مقدار یک دلار در سال باقی مانده بود، جابز هدایای ارزشمندی از طرف هیئت مدیره شرکت دریافت کرده و از زحمات او در این شرکت بخوبی قدردانی شده است.

مکتب کارآفرینی در استراتژی

هنری مینتزبرگ- استاد نامی مدیریت استراتژیک در دانشگاه مک گیل - مکاتب اصلی استراتژی را به 10 مکتب اصلی تقسیم نموده که مکتب کارآفرینی یکی از آنها است. استراتژی کارآفرینی گونه‌ای از استراتژی است که در آن فردی که کنترل و اختیار سازمان را برعهده دارد، قادر است دیدگاه‌ها و عقاید خود را در مدیریت سازمان اعمال نماید. معمولاً استراتژی کارآفرینی در سازمان‌های تازه تأسیس یا کوچک که قادرند براحتی جایگاه خود را در محیط بیابند، مورداستفاده قرار می‌گیرد. البته با بزرگ‌تر شدن سازمان می‌توان چنین استراتژی‌هایی را به سمت استراتژی‌های نوآوری سوق داد. در سازمان‌هایی که از استراتژی کارآفرینی استفاده می‌کنند، رهبری برجسته و آینده‌نگر سازمان را به پیش خواهد برد. چنین سازمانی دارای عزت نفس است و دورنمایی را تعیین می‌کند که به اندازه کافی استراتژیک به نظر می‌رسد. مدیر چنین سازمانی، با استفاده از دورنما، پل بسیار مهمی را از زمان حال به آینده سازمان ترسیم می‌کند. نیاز به توفیق‌طلبی بیش از هر چیزی حتی پول، کارآفرین را تحریک می‌کند. هدف برجسته‌ی سازمانی که کارآفرینانه فعالیت می‌کند، رشد است و رشد ملموس‌ترین نشانه موفقیت. از نظر مدیران جوان کارآفرین، توسعه‌ی بی‌هدف نوعی بیماری است که سازمان به آن مبتلا است و به جای توسعه‌ی سیستم‌های موجود باید روش‌های جدیدی را با استفاده از استراتژی‌های نوآوری خلق کرد. در اثر نوآوری در خدمات و ارائه محصولات جدید یا اصلاح شده به بازار، مزیت‌های جدید رقابتی برای سازمان ایجاد می‌شود. اگر این روند ادامه یابد، سازمان می‌تواند به راحتی رهبری بازار را به عهده گرفته و به‌عنوان پیشگام، نبض بازار را در دست گیرد.

استراتژی کارآفرینی در شرکت اپل باتوجه به ادبیات مطرح شده در مورد استراتژی کارآفرینی و مقایسه آن با آنچه استیو جابز در شرکت اپل انجام داده است، می‌توان اظهار داشت دلیل موفقیت شرکت اپل با بیش از ۵۰ هزار کارمند، فروش بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار در سال و رشد 60 درصدی فروش در هر سال، این است که این شرکت نوآوری را به‌صورت هدفمند و به‌عنوان یک فرایند استراتژیک و پایان‌ناپذیر دنبال می‌کند. استیو جابز به‌عنوان یک کارآفرین اپل را تاسیس کرد و نوآوری‌های اولیه‌ی شرکت توسط شخص وی انجام می‌گرفت. درحالیکه امروزه، فرهنگ سازمانی مبتنی بر نوآوری در این شرکت نهادینه شده و نوآوری نه به‌صورت فردی بلکه به‌صورت سازمانی متجلی می‌شود. شرکت اپل گردهمایی سالانه‌ای درخصوص استراتژی‌های شرکت را با حضور گروهی از مدیران و کارکنان شرکت تحت عنوان «یکصد کارمند برتر» برگزار می‌کند و کارکنان شایسته‌ای که مهارت‌های قوی و ایده‌های عالی دارند به‌عنوان کارمندان برتر انتخاب می‌شوند.

و در ادامه داریم:

زندگی پر فراز و نشیب استیو جابز

سال‌های اول زندگی

یادگیری و تحصیل

سفر معنوی

شغل اولیه

تاسیس اپل

دوران کالج و سرگشتگی

لوگوی اولیه اپل

 اخراج جابز از اپل

جابز بعد از اخراج

بازگشت جابز به اپل

حقوق و مزایای استیو جابز

فایل ورد 19 صفحه

قیمت فایل فقط 9,750 تومان

خرید

برچسب ها : استیو جابز , شرکت اپل , تاسیس اپل , اخراج جابز از اپل

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر